مهمترین انواع قابلمه های مورد استفاده در حال حاضر عبارتند از انواع استیل، ظروف رویی، مسی، چدنی، تفلون و پیرکس. در بین این اقلام، اگرچه پخت و پز در ظروف تفلون بسیار آسانتر صورت می گیرد، لیکن در صورت آسیب دیدن پوشش تفلونی این ظروف، ممکن است که با ورود قطعات تفلون به درون مواد غذایی، آسیب هایی متوجه سلامتی افراد خانوار گردد.

در مورد ظروف رویی که از فلز آلومینیوم تهیه می گردند و ظروف مسی نیز مشکلاتی با ورود مقادیری از آلومینیوم و مس به درون مواد غذایی (به ویژه اگر ماده غذایی اسیدی باشد) متوجه سلامتی افراد خواهد بود. از مهمترین عوارض دریافت زیاد آلومینیوم ابتلای به بیماری آلزایمر یا فراموشی می باشد.

در این بین ظروف استیل، ظروف چدنی با پوشش استیل و ظروف پیرکس مقاوم به شعله مستقیم، برای پخت مواد غذایی از سایر موارد بهتر می باشند.

+ نوشته شده توسط دكتر محمد حضوري در چهارشنبه 10 فروردین1390 و ساعت 10:20 |


Powered By
BLOGFA.COM